Carn de vedella i porc

Les millors carns seleccionades

Seleccionem les millors peces de carn de vedella ecològica  i de porc ibèrictots dos productes estrella de la gastronomia cárnica.

La carn de vedella ecològica aporta proteïnes d’alta qualitat. Molt rica en minerals i vitamines, està especialment indicada per a nens i esportistes. Té àcids grassos insaturats que el nostre organisme no pot fabricar.

La vedella ecològica creix alimentant-se de les pastures naturals del medi on viu. Durant els 6 primers mesos de vida, s’alimenta de llet materna. L’alimentació de les vaques de cria ecològica es completa amb farratges i grans de cereals ecològics sense cap additiu, que representen el 60% de la seva alimentació.

La carn de porc ibèric és una carn blanca que aporta moltes proteïnes d’alta qualitat biològica i menys greix del que es pensa: uns 9 grams per cada cent de producte.  És perfecta per a nens en època de creixement, ja que afavoreix el seu creixement i desenvolupament.

El consum de carn en la nostra dieta és de gran importància, ja que les seves proteïnes i altres nutrients són essencials per al bon funcionament del nostre organisme.

Ferro, zinc, omega 3 , seleni i vitamines B12 i B2 són altres de les aportacions de la carn a la dieta,  que suposen un autèntic combustible per donar energia a grans i petits.

 

El llom de porc ibèric conté molt poc greix, i està indicat per a mantenir la línia i combatre el colesterol.

 

 

La carn de vedella ecològica és una de les més riques en proteïnes d’excel·lent qualitat

 

 

El consum de carn de porc ibèric beneficia el rendiment físic i intel·lectual.

 

 

La carn fresca de porc actualment, ofereix 31% menys de greix que la produïda fa 10 añys.